SANJA JOVIČ, dipl. ekon.
Nepremičninski posrednik (št. licence: 02862)

Moje dolgoletne izkušnje v znani avstrijski zavarovalnici so mi prinesle izkušnje pri ugotavljanju potreb prodajalcev kot tudi kupcev. Delo, ki sem ga opravljala mi je obogatilo znanje na mnogih področij, sposobnosti komuniciranja, ohranjanja stikov z različnimi ljudmi tako s strankami kot s poslovnimi partnerji. 

V družbi sem se specializirala za prodajo in oddajo poslovnih kompleksov oziroma poslovnih prostorov ter prodaji zemljišč. Vsaki stranki se posvetim celostno in 100 odstotno. 

Sem temperamentna oseba, ki rada spoznava nove kraje in uživa v delu z ljudmi. Pri delu pa me odlikujejo prilagodljivost, zanesljivost, vestnost in občutek za sočloveka ter spoštujem Kodeks dobrih poslovnih običajev.

Ker mislimo na vaše premoženje, za vas uredimo tudi vso potrebno zavarovanje. Nudimo vam zavarovanje vašega poslovnega objekta, hiše, stanovanja kot tudi celotno vsebino nepremičnine.

Številka dovoljenja AZN za opravljanje poslov zavarovalnega zastopanja št: 40110-796/09-04

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE