mag. Gorazd Renko

Svetovalec za dražbe

Sem magister managementa. Celotno moje poslovno obdobje sem deloval na področju trženja. Tako sem pridobil bogate izkušnje v delu z ljudmi, poslovnimi strankami. Te bogate izkušnje in moje strokovno znanje mi pomagata da znam prepoznati želje in potrebe kupca ter na drugi strani tudi razumeti lastnika pri njegovi odločitvi za prodajo svoje lastne nepremičnine. Z nepremičninami sem se zasebno začel ukvarjati zelo zgodaj in tako dobil določene osebne izkušnje. Te se sedaj nadgradil s strokovnim znanjem. Moja prednost je v tem, da znam prisluhniti obem strankam, jih razumeti in jim poskušam poiskati skupno odločitev v obojestransko korist.

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE