IVO TRATNIK, univ. dipl. prav.

Nepremičninski posrednik (št. licence: 01785)

 

Za delo v nepremičninski agenciji sem se odločil, ker ne maram enoličnega in rutinskega dela, zanimajo me izzivi in dinamično delo. Trg nepremičnin se vseskozi spreminja in vsakodnevno nudi nove izzive. Vsak nov nepremičninski projekt in zaključen posel je nek unikum. Delo nepremičninskega posrednika je zahtevno in odgovorno, saj mora uskladiti interese kupca in prodajalca, kar je veliko več kot le dogovoriti prodajno ceno nepremičnine. Delo z ljudmi je vedno najtežje, vendar svoje delo zavzeto, natančno in z veseljem opravljam, saj me ravno takšno zahtevno delo najbolj veseli. Če delaš z veseljem in srcem, tudi dobri rezultati ne morejo izostati.

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE