OLGA SLUCHANKO, univ. dipl. prav.

Nepremičninska posrednica (št. licence: 02657)

 

Znanja in izkušnje sem kot glavna pravna svetovalka dobila pri delu v mednarodni verigi luksuznih hotelov InterContinental v Moskvi, in ruski Agenciji za pravne postopke, kjer sem skrbela za korporativne stranke oz. podjetja, zastopala njihove interese na sodišču in v administrativnih postopkih in spremljala nakup in prodajo korporativnih nepremičnin. Imam tudi veliko izkušenj s področja mednarodnega zaposlovanja in pridobivanja dovoljenj za prebivanje in delo tujcev. Ruščina je moj materni jezik, slovenščina drugi jezik, tekoče govorim tudi angleško. Sem dinamična oseba in uživam pri delu z ljudmi, rada spoznavam nove stvari in si postavljam izzive. Pri delu me odlikuje natančnost, zanesljivost, odgovornost in oseben pristop do strank.

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE