Iskalnik nepremičnin

RONI mednarodno

Dodatne storitve

Članki

Kontaktirajte nas

Email:
Predmet:
Sporočilo:

Kje se nahajamo

RONI nepremičnine, d.o.o.

Hacquetova ulica 9
SI-1000 Ljubljana

GZS-ZPN

logo-ZDNP2 0

z kodeks 2016

show6Vaši predlogi, mnenja, pripombe in vprašanja so zelo dobrodošla. Le tako lahko zagotavljamo višjo kakovost naših storitev. Vabimo Vas, da nam pišete na: tajnistvo@roni-nepremicnine.si ali nas pokličete na 0590 12 679, 070 720 834.

predlogiSpoštovana stranka! Zavedamo se odgovornosti našega dela in še naprej bomo skrbeli za uresničitev Vaših želja oz. Vam svetovali pri urejanju dokumentacije in postopkih v procesu prodaje/oddaje nepremičnine. Vašega priporočila bomo zelo veseli!

fbDobrodošli na našo Facebook stran, kjer delimo novičke, aktualne ponudbe in obveščamo o novostih na trgu nepremičnin.

Najem z nakupom

najem-z-nakupomKupujete nepremičnino? Jo želite prej preizkusiti in ne želite tvegati? Novost v naši ponudbi je najem nepremičnine z nakupom.

Preberi več o najemu z nakupom...

Nakup na Hrvaškem

nepremicnine-hrvaskaKupujete, prodajate ali menjate nepremičnino na Hrvaškem? Roni nepremičnine Vam preko svojih poslovnih partnerjev  uresniči sanje nakupa  nepremičnine prav na Hrvaški obali. Pošljite nam Vaše povpraševanje z veseljem Vam bomo pomagali.

Več informacij

Nepremičnine Roni

Podjetje RONI nepremičnine je bilo ustanovljeno leta 2007 v pravnoorganizacijski obliki s.p., ki se je leta 2013 preoblikovalo v d.o.o. Ukvarjamo se izključno s posredovanjem v prometu z nepremičninami. Z marcem 2015 smo se preselili na novo lokacijo: Hacquetova ulica 9, 1000 Ljubljana. Poslovanje smo razširili tudi na mednarodne trge in tako ustanovili podjetje v Londonu.

Nudimo Vam kvalitetne storitve na področju posredovanja in svetovanja pri prodaji oziroma najemu vseh vrst nepremičnin (hiše, stanovanja, poslovni prostori, zemljišča). Prisluhnemo Vašim željam ter omogočimo varen nakup oziroma prodajo Vaše nepremičnine. Posredniki so ustrezno strokovno usposobljeni, imajo pridobljeno licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja ter so vpisani v imenik nepremičninskih posrednikov. Vse pravne listine sestavlja pravni strokovnjak s pravosodnim izpitom.

 

Najnovejši oglasi

Cena: 245.000 €
Cena: 47.700 €
Cena: 47.500 €
Cena: 90.000 €
Cena: 83.000 €

Zadnji članki

Z mediji sodelujemo pri aktualnih temah povezanih z dogajanjem na nepremičninskih trgih.

Več si lahko ogledate tukaj.

Kontakt

Roni nepremičnine d.o.o.
Hacquetova ulica 9
1000 Ljubljana

icon-phone

0590 12679

icon-mobi031 722 293