ROK JELENOVIČ, dipl. inž. geod.,

Nepremičninski posrednik (št. licence: 03198)

Po končanem študiju geodezije sem se odločil za delo na nepremičninskem področju. Pot me je pripeljala do podjetja RONI nepremičnine, kjer mi delo pomaga razvijati moje delovne sposobnosti, spoznavati trg nepremičnin in pridobivati dragocene izkušnje za nadaljnje življenje.

Pred zaposlitvijo v podjetju RONI nepremičnine, sem delal v geodetskem podjetju, kjer sem pridobil veliko izkušenj. Imel sem veliko stika s strankami in s tem razvil dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti.

Nepremičninsko delo je polno izzivov in proaktivnosti. V tem delu zelo uživam, saj imam veliko komunikacije z ljudmi, pri tem pa dobim veliko novih izkušenj in priložnosti, s katerimi se rad spopadam.

Velika prednost pri upravljanju dela z nepremičninami je poznavanje geodezije, katere študij sem uspešno zaključil in pridobljene delovne izkušnje v geodetskem podjetju. Zelo dobro poznam zemljiško knjigo in E-prostor, ter  postopke ureditve meja na terenu, ureditev etažne lastnine, vris objekta in ostale geodetske naloge. Za boljši vizualni prikaz vaše nepremičnine in izdelavo posnetkov iz zraka pri poslu redno uporabljam letalnik (dron).

Sem oseba, ki si želi novih izzivov in je pripravljena na reševanje le teh. Rad imam komunikacijo z ljudmi in organiziranost pri delu. Moj materni jezik je slovenščina, govorim pa tudi angleščino, hrvaščino.

Veselim se vsake nove naloge, ki bi se jo lotil po svojih najboljših močeh, natančno in organizirano. Hvaležen sem za vsako ponujeno priložnost. 

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE