Vedno sem si želel imeti opravka z nepremičninami, kajti med drugim me zelo zanima arhitektura na vseh področjih. Glede na to, da se mi je ponudila priložnost sodelovanja z Nepremičninsko agencijo Roni nepremičnine d.o.o., sem jo pograbil z obema rokama.

Pri vsakem poslovanju stremim k temu, da bi bila stranka čim bolj zadovoljna in polna zagona, ko sodeluje z nami. Menim, da takšen odnos do stranke pripelje do splošnega zadovoljstva na obeh straneh, da ne govorim o dolgoročnemu uspehu poslovanja. Zato je pri mojem delu v ospredju posluh strankinih želja in zahtev. Menim, da je pri posredovanju nepremičnin zelo pomembno, da se vživimo v vlogo stranke, saj bomo lahko le tako razumeli njene potrebe in na ta način prišli do najboljše izbire nepremičnine za njo. 

 

 

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE