MATIJA TOMŠIČ, dipl. ekon. (UN)

Podporna ekipa

 

Kmalu po začetku študija sem imel željo po dodatnih izzivih in nabiranju izkušenj. Tako sem se zaposlil pri podjetju Roni nepremičnine, kjer mi delo pomaga pridobivati delovne izkušnje ter razvija moje delovne sposobnosti.

Samo delo zahteva dobro organizacijo in komunikacijo z ljudmi. V razgibanem delu uživam, saj je vsak dan poln nepričakovanih dogodkov in novih priložnosti, iz katerih se vsak dan nekaj novega naučim.

Sem odprta oseba, ki rada komunicira z ljudmi. Poleg slovenščine tekoče govorim in pišem tudi angleško, imam pa tudi nekaj znanja iz nemščine, hrvaščine, srbščine in italijanščine. Vsake zadane naloge se lotim po svojih najboljših močeh, sem natančen in, poleg mnogo drugih lastnosti, tudi časovno odgovoren. Hvaležen sem za priložnost, ki se mi je ponudila, ter navdušen nad tem, kar me čaka v prihodnosti.

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE