VILI BRANDT, univ. dipl. prav.

Vodja projektov, št. licence: 02984

 

V času adoptacije evropskega pravnega sistema sem kot svetovalec vlade in nomotehnik na MOP izvajal screaning področnih predpisov, odločal v upravnem postopku ter denacionalizacijskih zadevah. V privatnem sektorju sem kot investitor vodil nekaj nepremičninskih projektov, vršil nadzor nad izvajalci in finančnimi tokovi, zato dobro poznam tako postopke za pridobitev gradbenega kot tudi drugih dovoljenj in soglasij. V mednarodnem okolju imam izkušnje z vodenjem in organizacijo poslov, upravljanjem podjetij, vodenjem prodaje in marketinga ter razvijanju blagovne znamke tako v poslovnem sistemu B2B kot tudi B2C. V agenciji Roni sem odgovoren za investicijske nepremičnine in nepremičninske projekte, optimizacijo poslovanja in vodenja. Za sodelovanje je potrebno zaupanje, zato je pravica in dolžnost vsakega, da v skladu z dobro vero in poštenjem opravlja svoje delo, čemur tudi sam sledim.

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE