MAJA OCEPEK, dipl. ekon.,

Nepremičninska posrednica (št. licence: 01761)

 

Moje poklicno delovanje je usmerjeno k prodajno-svetovalnim aktivnostim v kooperativnem odnosu z ljudmi različnih interesov, znanj in pričakovanj. Strankam svetujem, jih usmerjam in usklajujem njihova pričakovanja, želje in potrebe. Moje delo vključuje tako prodajo kot oddajo nepremičnin vseh vrst, urejanje in pridobivanje manjkajoče dokumentacije, svetovanje pri ceni, vodenje ogledov, sestankov, koordiniranje posla s pravniki, investitorji, geodeti, gradbeniki, davčno službo, bankami... Vsaka izpeljava posla je specifična, zato zahteva drugačen pristop. Kombinacija različnih znanj in dolgoletne delovne izkušnje so ključ do dobrih poslovnih rezultatov. Zato moj angažma temelji predvsem na korektnem in točnem seznanjanju strank z vsemi podatki, ki so nujni za skrbno, varno in hitro izpeljavo posla.

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE