Ljubljana okolica, Vrhnika, Bevke

Projekt s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem

750.000 €+ ddv

Zazidljiva 6.473 m2

Ključne specifikacije

  • 6.473 m2
  • PP28455
  • Priključki
    • Elektrika
    • Voda

Projekt s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem

PRILOŽNOST ZA INVESTICIJO: VRHNIKA, BEVKE, 6.473 m2, zemljišče s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za 8 samostojnih hiš in projektom Barjanska hiša, katerega sta pripravila znana slovenska arhitekta biroja Odprti krog!

VRHNIKA, BEVKE, 6.473 m2, zemljišče primerno za investicijo - zemljišče s pravnomočnim gradbenim dovoljenjem za 8 samostojnih hiš.

Cena za zemljišče s projektom: 750.000 EUR + DDV

Osnovno o nepremičnini: na sončni lokaciji v okolici Ljubljane, možnost gradnje osmih enot treh različnih tipov in sicer:

4x tip A:  193,65 m2 neto, 265,75 m2 bruto P+M   
3x tip B: 132,09 m2 neto, 164,92 m2 bruto P+M

Pomožni objekti: nadstrešek za 2 avta 25,90 m2 in lopa za orodje 11,20 m2 - skupaj 37.10 m2

Dodatno o zemljišču: zemljiškoknjižno urejeno, v bližini vsa infrastruktura, AC 5,5 km.

Vsa infrastruktura v neposredni bližini in pridobljeno gradbeno dovoljenje za projekt Barjanska hiša!

Več o projektu Barjanska hiša: 

Novo naselje družinskih hiš bo umeščeno na rob stare vasi Bevke, od koder se odpirajo izjemni pogledi na barjansko ravnico in kraški rob v daljavi. Enodružinske hiše prilagojene sodobnemu načinu življenja združujejo najnovejša znanstvena spoznanja in staro modrost gradnje.

Hiše A so izpeljane iz tradicionalne barjanske hiše z velikim napuščem po celi dolžini južne stranice, ki poletnemu soncu preprečuje vstop, pozimi pa nizke žarke prepušča globoko v notranjost. Leseni pomol, nekakšno mostišče vzdolž cele hiše ni samo komunikacijska os, temveč življenjska hrbtenica hiše. Nanj so pripete vse ključne funkcije od garaže na začetku preko glavnega vhoda, jedilnega kota do dnevne sobe in vrta na koncu. Pomol je za pol metra dvignjen od tal, kar vzbuja vtis lebdenja in hkrati omogoča sedenje na vrtu po celi dolžini hiše. Mostišče dobesedno premošča razliko med cesto in civilizacijo na eni ter barjem in naravo na drugi strani.

Projekt sta pripravila znana slovenska arhitekta biroja Odprti krog, g. Gašper Drašler in g. Janko Rožič. 

Naročiteljev pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + ddv.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Ljubljana okolica, Vrhnika, Bevke

Zazidljiva 6.473 m2

750.000 €+ ddv

Morda bi vas zanimalo tudi