Savinjska, Žalec, Zabukovica

24 €/m2

Zazidljiva 5151 m2

Ključne specifikacije

  • 5151 m2
  • PP83
  • Priključki
    • Elektrika
    • Voda
    • Kanalizacija

Nepozidano stavbno zemljišče v okolici Žalca predstavlja izjemno investicijsko priložnost zaradi velikega povpraševanja po novogradnjah. Na parceli velikosti 5.151 m2 je gravna prednost, da za pridobitev gradbenega dovoljenja ni potrebno sprejeti OPPN, na njej pa je možno graditi eno-, dvo- ali štiristanovanjske objekte. Prodajna cena je 24 EUR/m2. Za več informacij o zemljišču nas kontaktirajte.

Osnovno o nepremičnini: Nepozidano stavbno zemljišče v okolici Žalca predstavlja izjemno investicijsko priložnost zaradi velikega povpraševanja po novogradnjah. Na parceli velikosti 5.151 m2 je gravna prednost, da za pridobitev gradbenega dovoljenja ni potrebno sprejeti OPPN, na njej pa je možno graditi eno-, dvo- ali štiristanovanjske objekte. Prodajna cena je  24 EUR/m2.

Lokacija: Nepremičnina se nahaja na območju Žalca. Lokacija ponuja zasebnost, odmaknjeno od mestnega vrveža, v umirjenem naravnem okolju. Neposredna okolica vsebuje vse osnovno potrebne storitve in dejavnosti (Osnovna šola, vrtec, pošta, trgovina - Mercator, itd.), od avtocestnegih priključkov Šempeter (smer LJ) in Žalec (smet MB) le 9 km vožnje.

Dodatne informacije: Za več informacij o zemljišču nas kontaktirajte (pregled zemljišča, lokacija, komunalna oprema, predlog za investitorje - umestitev na zemljišče, seznami kvadratur in vizualizacije ali morebitno vprašanje). V primeru resnega interesa organiziramo tudi ogled zemljišča v naravi in/ali brezplačen posvet s projektanti.

Naročiteljev pogoj je, da kupec povrne del stroška prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + ddv.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

 

Savinjska, Žalec, Zabukovica

Zazidljiva 5151 m2

24 €/m2

Morda bi vas zanimalo tudi