Ljubljana okolica, Dobrova - Polhov Gradec, Gabrje

Parcela Dobrova- Polhov gradec

300 €/m2

Zazidljiva 3000 m2

Ključne specifikacije

  • 3000 m2
  • PP4067

Parcela Dobrova- Polhov gradec

Zazidljiva parcela v Dobrovi za gradnjo samostojne hiše ali dvojčka s čudovitim razgledom in v objemu Polhograjskih Dolomitov.Na odlični lokaciji v okolici Ljubljane, le sedem minut od AC izvoza Brezovica, prodamo zazidljivo parcelo ob Gradaščici. Lokacija omogoča hiter dostop do infrastrukture kot so osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom in pošta. V neposredni bližini je veliko sprehajalnih poti na Toško čelo, Sveto Katarino in Polhograjsko grmado ter kolesarska pot Ljubljana-Polhov Gradec

 

Osnovno o nepremičnini: Parcela v Dobrovi predstavlja izjemno investicijsko priložnost zaradi velikega povpraševanja po novogradnjah v bližji okolici Ljubljane. Nahaja se na samem v hribu (rahli nagib) na sončni, idilični lokaciji obdani z naravo.

Parcela se bo razparcelirala na manjše parcele. Najman 500m2 je potrebno za samostojno hišo, za dvojčeka je potrebno 250m2 po enoti. FZ: 0,35, Višina 10m. Priključki so ob parceli.

Lokacija: Nepremičnina se nahaja na območju občine Dobrova-Polhov Gradec. Lokacija ponuja zasebnost, odmaknjeno je od mestnega vrveža, v umirjenem naravnem okolju. Neposredna okolica vsebuje vso osnovno potrebno infrastrukturo (Osnovna šola, vrtec, pošta, trgovina, bencinska črpalka, itd.), od Ljubljane pa je odaljena le 8 km oz. 6 min vožnje (Interšpar Vič)

Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Oglede in sestanke izvajamo v skladu z določili NIJZ in le po predhodni najavi. 

Kupec prevzame plačilo nastalih stroškov pri posredovanju v višini 2% + DDV.

Ljubljana okolica, Dobrova - Polhov Gradec, Gabrje

Zazidljiva 3000 m2

300 €/m2

Morda bi vas zanimalo tudi