Ljubljana okolica, Škofljica, Lanišče

366.000 €

Vrstna 174.69 m2 2022

Ključne specifikacije

  • 295 m2
  • HP4138
  • 2022
  • Priključki
    • Elektrika
    • Voda
    • Kanalizacija

ŠKOFLJICA, 112,38 uporabne površine m2, vrstna, zgrajena l. 2023, 295 m2 zemljišča, P+1 (+ neizdelano podstrešje), sončna lokacija.

Vrstna hiša - III. podaljšana gradbena faza – zunaj zaključen objekt, izvedeni priključki (voda, kanalizacija, elektrika, plin). 

V pritličju - 3 spalnice, kopalnica, hodnik, nadstropje - dnevni prostor s kuhinjo z izhodom na teraso in vrt, kopalnica, podstrešje - neizdelano.

Objekt je postavljen približno na sredino vzdolžne dimenzije parcele, kjer je tudi glavni vhod, so urejeni dostop do objekta, 3 parkirna mesta (od katerih je eno pod nadstreškom) ter travnata in tlakovana odprta bivalna povrsina. Del zemljišča pred vhodom bo tlakovanega, parkirna mesta bodo asfaltirana. Na severovzhodni strani pa se nahajata tlakovana odprta bivalna površina in zelenica. Hiše v nizu višinsko sledijo poteku ceste na jugozahodu, ki se vzpenja. 

Predvideno je ogrevanje na plin, možna pa je tudi izbira toplotne črpalke. Dostop je urejen iz asfaltirane občinske ceste.


Talna plošča bo izvedena v skladu s projektom, debeline 20 cm. Hiša bo zidana iz opeke Poroterm (20-25cm). Notranje stene: nosilne stene opeka Wienerberger (25 cm); predelne stene opeka Wienerberger  (20 cm).
Sestava zunanje stene: fasadna po sistemu Roefix (stiropor 18 cm), finalni sloj Roefix.

V bližini je vsa pomembna infrastruktura, hiter dostop do zelenih površin in Ljubljane.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

Ljubljana okolica, Škofljica, Lanišče

Vrstna 174.69 m2 2022

366.000 €

Morda bi vas zanimalo tudi