Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Črni Potok pri Kočevju

Parcela na odlični, mirni lokaciji v neposredni bližini narave!

36.400 €

Zazidljiva 2426 m2

Ključne specifikacije

 • 2426 m2
 • PP39781484
 • Priključki
  • Elektrika
  • Voda
  • Telefon
  • Optika
  • Kabelski priklj.

Parcela na odlični, mirni lokaciji v neposredni bližini narave!

Na mirni lokaciji na koncu vasi Črni potok prodamo dve parceli v skupni izmeri 2426 m2. Parceli se nahajata na koncu vasi v neposredni bližini narave. Zadnja zazidljiva parcela, sončna lega, mirna lokacija, odprt pogled na naravo, JV lega. Parceli se prodajata kot celota!

Osnovno o nepremičnini: Na mirni lokaciji na koncu vasi Črni potok prodamo dve parceli v skupni izmeri 2426 m2. Parceli se nahajata na koncu vasi v neposredni bližini narave. Zadnja zazidljiva parcela, sončna lega, mirna lokacija, odprt pogled na naravo, JV lega. Parceli se prodajata kot celota!

Izjemna priložnost za nakup parcele na odlični, mirni lokaciji v neposredni bližini narave!

Osnovno o nepremičnini: Zemljišče v izmeri 567 m2 je zazidljivo in je namenjeno za gradnjo enostanovanjske hiše, ostalo pa je kmetijsko zemljišče v velikosti 1859 m2. Zemljišče je ograjeno.

Priključki: na parceli je priključek za vodo in elektrika. Možnost postavitve male čistilne naprave. Možnost priključka na optiko. Dovoz je iz lokalne ceste.

Infrastruktura: Vsa potrebna infrastruktura je v bližini nepremičnine. Od mesta Kočevje je nepremičnina oddaljena 6 km. V bližnji vasi Livold se nahaja trgovina, osnovna šola in vrtec. Redna avtobusna povezava za vse učence na relaciji Črni potok – Livold - Kočevje.

Lokacija vam nudi vse prednosti umirjenega življenja, hkrati pa omogoča hiter pobeg v naravo in aktivno preživljanje prostega časa.

Dodatno: Zemljiškoknjižno urejeno, urejene meje, brez bremen, lokacijska informacija je na voljo ob ogledu nepremičnine!

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla je, da kupec prodajalcu dolžan povrniti del stroškov posredovanja pri prodaji v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled in na našo Facebook stran!

V bližiniOpisRazdalja / peš
Avtobusna postajaČrni Potok pri Kočevju, Slovenia86 m / 1 min
PoštaPošta 1330 Kočevje, Ljubljanska cesta 23, Kočevje7.4 km / 1 hour 30 min
BankomatBankomat NLB, Reška cesta 25, Kočevje6.3 km / 1 hour 16 min
ŠolaOsnovna šola ob Rinži, podružnična šola Livold, Livold 73.1 km / 38 min
TrgovinaTuš supermarket Kočevje, Reška cesta 25, Kočevje6.3 km / 1 hour 16 min
Jugovzhodna Slovenija, Kočevje, Črni Potok pri Kočevju

Zazidljiva 2426 m2

36.400 €

Morda bi vas zanimalo tudi