Bežigrajska petka

PROJEKTI

PROJEKT V PRIPRAVI - Napovedujemo začetek gradnje nizkoenergetske, arhitekturno in estetsko dovršene novogradnje, ki se bo nahajala na odlični lokaciji za Bežigradom med Dunajsko in Čerinovo cesto. Objekt bo odlikovala visoka kakovost bivanja, ki bo ponujal preplet mestnega življenja in življenja v objemu narave.

PROJEKT V PRIPRAVI - Napovedujemo začetek gradnje nizkoenergetske, arhitekturno in estetsko dovršene novogradnje, ki se bo nahajala na odlični lokaciji za Bežigradom med Dunajsko in Čerinovo cesto. Objekt bo odlikovala visoka kakovost bivanja, ki bo ponujal preplet mestnega življenja in življenja v objemu narave.

Arhitekturna zasnova objekta

Novogradnja »Bežigrajska petka bo nizkoenergetski, nadstandardni večstanovanjski objekt, ki bo poosebljal bivanje v modernem stanovanjskem naselju, ki nima obremenjujoče koncentracije stanovanj in sledi smernicam trajnostne gradnje. Projektantski biro Sono arhitekti d.o.o. je z snovanjem objekta ujel moment trenutne želje kupcev po sodobnem modernem bivanju. Novogradnja bo zagotavljala visok standard zasebnosti, luksuznega bivanja, varnosti in dostopnosti do infrastrukture ter zelenih površin. Naselje bo obsegalo pet objektov s štirimi vmesnimi enotami, bodo vse skupaj povezane v podzemnih garažah v treh etažah.

Če si želite kvalitete v sobivanju različnih modernih oblikah bivanja in svobodnega bivanja v neobremenjenem in zelenem okolju je nakup stanovanja v Bežigrajski 5ki prava odločitev za vas.

 

Stanovanjske enote

V rezidenci je predvidenih 92 stanovanjskih enot različnih kvadratur s premišljenimi tlorisi, velikimi bivalnimi prostori in maksimalno osončenostjo ter zastekljenostnjo, ki bodo zadovoljila vse vrste življenjskih slogov.

Stanovanja bodo obsegala neto tlorisne površine med 55 in 207 m2. Vsa stanovanja bodo zasnovana s sodobnimi funkcionalnimi in fleksibilnimi tlorisi. Vse enote bodo zasnovane z velikimi steklenimi površinami. V novogradnji bodo na voljo 2-sobne, 2,5 sobne, 3 sobne, 3,5 sobne ter 4-sobne enote. Vsem enotam v pritličju bo pripadal atrij, v nadstropju loža ali terasa. Znotraj lož in nadstreškov je predvidena lesena obloga ter ravna nepohodna streha z minimalnim naklonom. Okna bodo zasnovana v alu izvedbi nadstandardnih višin ter površin, ogrevanje bo talno na toplovod, hlajenje pa regulirano preko rekuperacije. 

Stanovanjske enote bodo razgibane, novogradnja pa bo umeščena v objemu zelene vegetacije. Enote bodo orientirane na vsaj dve strani neba. V podzemni garaži v treh nivojih bo na voljo 240 parkirnih mest v bližini katerih bodo dvigala, katera vas bodo popeljala do vhoda vaše izbrane enote.

 

Lokacija

Bežigrajska 5ka bo umeščena v mestnem predelu Bežigrad ob Čerinovi ulici. Lokacija je mirna, v objemu narave in nudi hiter dostop do AC priključka in mestne obvoznice ter do centra mesta. V neposredni bližini je veliko rekreativnih površin, reka Sava ter Rašica. Lokacija je več kot primerna za mlade družine, saj se v bližini nahaja mednarodna šola Danile Kumar in vrtec Montessori, kmalu bo pa zgrajena tudi osnovna šola Montesorri. 

 

Ključne prednosti lokacije:

  •  avtobusna postaja 20 metrov
  •  avtocestni priključek 1000 metrov
  •  osnovna šola Danile Kumar 500 metrov
  •  mednarodna šola Danile Kumar 500 metrov
  •  osnovna šola Montessori 1300 metrov
  •  vrtec Montessori 750 metrov
  •  trgovina 350 metrov