Delo v Roni nepremičnine mi je v veselje, ker smo super ekipa. Vzdušje je sproščeno, delo pa dinamično in prav nikoli dolgočasno. Všeč mi je delo s strankami, še posebej ko vidim, da cenijo naše delo in vidijo v čem smo v Roni nepremičnine drugačni.

MANAGEMENT

AGENTS

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

SEARCHING FOR NEW CO-WORKERS

DO YOU HAVE WHAT IT TAKES FOR A GOOD REAL ESTATE AGENT?

We invite you to join our successful team of experts from different fields. Together we are creating a successful story in the real estate business on the Slovene as well as the international market.

We invite candidates with a valid real estate agent licence or candidates that are in the process of acquiring one. The nature of the job requires communication skills, adaptability, tidiness and teamwork. We offer a tidy working environment, possibility for promotions and self-improvement.

Send us your CV letter by email or give us a call!

BECOME A PART OF OUR TEAM