Zanesljivost. Zaupanje. Zadovoljstvo.

PROFIL PODJETJA

Varnost in zaupanje kot naložbi za prihodnost

Kot prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo pri nas združujemo uveljavljene strokovnjake z znanstvenih in umetniških področij ter nepremičninske zastopnike. Prepoznavnost in ugled od samega začetka gradimo na širokem naboru kvalitetnih storitev in osebnem pristopu, katerega cilj je zadovoljstvo in varnost naših strank.

Zavedamo se, da pri posredovanju v prometu z nepremičninami ne gre zgolj za enkratne interakcije s strankami, temveč za stalen in kontinuiran odnos. Medtem ko ostajamo zvesti našim osnovnim prepričanjem in vrednotam, smo v odnosu do strank fleksibilni in prilagodljivi ter nenehno preučujemo potrebe po spremembah. Verjamemo, da je naš uspeh odvisen od pridobivanja spoštovanja in zaupanja naših kupcev, zato skrbno načrtujemo vsak korak. Popolna zanesljivost, preglednost vseh poslov in poštenost so značilnosti vsakega člana naše ekipe in vodstva. Ker si prizadevamo biti najboljši, so odličnost naših storitev in poslovnih praks naša zaveza.

Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih in slabih nepremičninskih agentov in agencij. Zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z uvajanjem inovativnih prodajnih strategij, modernih marketinških orodij, razvojem novih storitev in uvedbo novega poslovnega modela postavljamo trdne temelje za prihodnost podjetja z vrhunskimi strokovnjaki na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

Posredujemo v prometu z nepremičninami vseh vrst, zlasti pri stanovanjskih, poslovnih in investicijskih nepremičninah in projektih. Poslujemo tako v Sloveniji, kakor tudi na Hrvaškem, naše partnersko podjetje Roni estates Ltd. s sedežem v Londonu pa deluje na mednarodnih trgih, zato Vam omogočimo direkten dostop do potencialnih kupcev nepremičnin izven naših meja.

Za Vas smo vedno pripravljeni iskati najboljšo rešitev in se veselimo sodelovanja z Vami!

Nina Hudnik, mag. posl. ved, Direktor
Rok Hudnik, dipl. upr. org., Direktor
 

RONI NEPREMIČNINE
Hacquetova ulica 9
1000 Ljubljana
Slovenija

T   +386 (0)590 12 679
F   +386 (0)590 15 496
M  +386 (0)70 700 302
M  +386 (0)31 722 293

Matična številka: 6311881000
ID za DDV: SI10000658