Zadovoljstvo in varnost naših strank sta naši prioriteti.

MNENJA STRANK

Dada Jerovšek, Kaval Group

Roni nepremičnine poznam že vrsto let in jim zaupam. So tim odgovornih in izkušenih posameznikov, ki pri opravljanju svojega dela preverjeno zastopajo stranko tako, da je to v njeno največjo korist. Ob tem so hitri, prilagodljivi, strokovni, točni, in kar včasih največ šteje, prijazni in nasmejani.

Peter Ribarič, PLANET GV

Pri sodelovanju z nepremičninskimi posredniki Roni nepremičnine sta se nam v spomin vtisnile dve ključni lastnosti: skrbnost pri pregledu nepremičninske in pogodbene dokumentacije ter pragmatičnost in usmerjenost k zaključevanju posla v korist vseh pogodbenih strank.

Helena Blagne

Moja izkušnja z Roni nepremičninami je bila vedno prijetna. Izpostavila bi predvsem njihovo korektno zastopanje in skrb za tekočo izpeljavo posla. Prednost njihovega poslovanja je široka paleta storitev na enem mestu, s čimer se prihrani veliko časa. S sodelovanjem nadaljujemo še danes in z veseljem jih priporočam. Foto: Jaka Bizjak​

Robert Klun, arhitekturni studio MAGNET DESIGN

Z veseljem sodelujemo s partnerjem RONI nepremičnine. Odlikuje jih strokovnost, pravna podkovanost in zavezanost k odličnosti, kar potrjujejo tudi napotene stranke. Lepo je imeti zanesljivega partnerja kot so RONI nepremičnine s katerim lahko ponudimo najboljše za investitorja

Nepremičninsko posredovanje je odgovorno in zahtevno delo, ki terja celega človeka. Pomembne so podrobnosti, saj je vsaka prodaja, nakup ali oddaja nepremičnine za lastnika delikatna in edinstvena, marsikomu tudi enkratna življenjska izkušnja. Agent mora poleg poznavanja prava, davkov, financ, ekonomije..., biti tudi psiholog in strateg. Zato je pomembno, da mu stranka lahko zaupa, da prav ovrednoti vrednost in način prodaje nepremičnine ter odgovorno in pošteno vodi postopke v zvezi z njo in zaupanimi podatki.

Roni nepremičnine poznam že vrsto let in jim zaupam. So tim odgovornih in izkušenih posameznikov, ki pri opravljanju svojega dela preverjeno zastopajo stranko tako, da je to v njeno največjo korist. Ob tem so hitri, prilagodljivi, strokovni, točni, in kar včasih največ šteje, prijazni in nasmejani. Ob vsem stresu, ki ga prinaša teža dneva, se namreč ob sproščenosti njihovih agentov prav prijetno počutim. Ob enem vem, da sem v varnih rokah."

Dada Jerovšek, Kaval Group

Z Roni nepremičnine sem opravila kar nekaj uspešno opravljenih poslov. Vsak posel je bil korektno ter uspešno izpeljan, ob vsakem so mi stali ob strani od začetka do konca izpeljave posla. Najbolj me je navdušila njihova odzivnost. Vse pohvale Roni nepremičninam.

Tanja Lekše

V letu 2017 je moja družina sprejela odločitev, da se bo preselila v Ljubljano. Proces iskanja stanovanja se je začel že v Rusiji. Kriteriji iskanja so bili: cena, možnost stanovanja z majhnimi otroki in vselitev takoj po prihodu v Slovenijo. Ob našemu prihodu je bilo že vse pripravljeno za ogled. Po celodnevnem ogledu različnih stanovanj smo izbrali najbolj primerno za nas. Zvečer so nas čakala različna pogajanja, ki so trajala okoli 3 ure. Veliko je bilo podrobnosti, s katerimi se v Rusiji še nikoli nismo srečali. Na primer varščina, njena velikost in pogoji vračanja se vedno določeni v pogodbi, katera plačila odpadejo na lastnika in katera na kupca, pogoji izselitve. Vse ni tako enostavno kot je v Rusiji.

Najtežje je bila za nas jezikovna pregrada. Zato je zelo pomembno, da je posrednik na tvoji strani. Še nikoli nisem videl bolj profesionalnega pristopa v delu z nepremečninami. Vse je bilo jasno. Lepo se zahvaljujemo ekipi RONI nepremičnine in še posebej Olgi. Moja družina je bila 100% zaščitena pred morebitno prevaro.

Stanislav, Natalija, Sofija in mali Timoschka.

V letu 2017 smo se preselili iz Rusije v Slovenijo. V iskanju stanovanja za najem v Ljubljani smo sodelovali z Roni Nepremečnine. Delavci tega podjetja, še posebej Olga Sluchanko , ​je​ hitro ​odreagiral​a na našo zahtevo. Olga nam je pomagala v dveh dnevih najti stanovanje v Ljubljani. Nato nam je pomagala najti še tri nepremičnine ​za nakup v ​Sloveniji​. Hočem se zahvaliti podjetju Roni Nepremičnine in še ​posebej njihovi agentki Olgi za strokovno, hitro in kvalificirano pomoč, pa tudi za strokovnost podjetja​ Roni nepremičnine​ kot takega.

Svetlana Davidova

Se pač zgodi, da mora človek  zamenjati ali prodati nepremičnino. Meni se je to zgodilo  2x v zadnjih 5 letih. To so precej stresne in komplicirane zadeve. Človeka je vedno strah, če bo vse v redu in zakonito, pa če bo z denarjem vse OK. Na srečo sem, po priporočilu znanca, stvari zaupal Roni nepremičnine. Obakrat sva sodelovala z gospo Majo. Ona je res gospa v pravem pomenu besede. vedno urejena, prijazna, predvsem pa tudi zelo strokovna. Ni ji žal časa ali poti. Vedno je na razpolago. Človeku zna svetovati in ga pomiriti.

Tudi v neki drugi nepremičninski zadevi, v katero njena firma ni bila direktno udeležena, mi je rade volje svetovala in me opozorila na detajle, na katere sam nisem bil pozoren.

Toplo priporočam.

Tone Jančar

Roni nepremičnine je butična nepremičninska agencija izjemnega potenciala. Ker so že dolgo na trgu in imajo izkušeno ekipo strokovnjakov z neverjetnim občutkom za človeka in njegov dom, bi jih brez nadaljnjega priporočil vsakemu, ki se odloča, komu zaupati to pomembno nalogo v življenju slehernika. Občutek varnosti in zanesljivosti je bil podprt z odlično ceno, ki jo je zame uspel izpogajati moj agent. Izbira zame ni bila težka, zato jih priporočam tudi drugim.

Zoran Lubej, bivši rokometni reprezentant

Moja izkušnja z delom agencije Roni nepremičnine je pozitivna, še posebej z g. Ivom Tratnikom. Osebno mi veliko pomeni, da se mi stanje nepremičnine predstavi korektno, tako glede pravnih papirjev, kot tudi dejanskih plusov in minusov konkretne nepremičnine. Všeč mi je, da je bil g. Ivo odziven na moje klice in potrpežljivo odgovarjal na moja vprašanja in da je bil na voljo tudi izven "uradnih" ur agencije. Pri svojem delu mi je agent predstavil, kako poteka način njihovega dela in mi lepo predstavil vse faze v postopku nakupa, tako s časovnega, davčnega, pravnega in cenovnega vidika. 

Zato bi se rad zahvalil za korektno sodelovanje in s tem tudi pohvalil delo agencije Roni nepremičnine.

Tomo Sitar