Vztrajnost. Strast. Tradicija.

ZGODOVINA PODJETJA

RONI NEPREMIČNINE je podjetje z več kot 10 letno tradicijo in uspešnostjo delovanja na nepremičninskem trgu.

2007

Podjetje Roni nepremičnine je bilo sprva ustanovljeno v obliki s.p., s sedežem na Brezovici pri Ljubljani. Usmerjeno je bilo izključno v prodajo stanovanjskih nepremičnin. Pretresi na nepremičninskem trgu so bili veliki. Padec cen nepremičnin je povzročil močan upad transakcij, oteženo financiranje ter zastoj novogradenj, kar smo občutili na številu realiziranih poslov. Kljub težkim razmeram smo vztrajali in iskali nove rešitve. Postopoma smo povečali tim in dosledno skrbeli za kvalitetno izpeljane posle. Neugodne tržne razmere nas niso ustavile, ravno nasprotno Zaradi manjše strukture smo bili lažje prilagodljivi in usmerjeni k iskanju novih tržnih strategij. Kasneje smo sedež preselili v Ljubljano in razširili poslovanje na najemniški trg in poslovne nepremičnine. V prvi vrsti nam je bilo​ pomembno zadovoljstvo ​naših ​strank in korektna izpeljava posla​, za kar skrbimo še danes.

2013

Z vztrajnostjo in potrpežljivostjo ter usmerjenostjo k izvedbi zastavljenih ciljev smo se v začetku leta 2013 preoblikovali v družbo RONI nepremičnine d.o.o. in odprli nov sedež na Hacquetovi 9 v Ljubljani.

Podjetje je postopoma raslo, povečevalo število agentov in podporo ekipi. Poleg nepremičnin v Sloveniji smo našemu portfelju dodali nepremičnine na Hrvaškem, kasneje pa še nepremičnine iz Dubaja, Španije, Francije in iz drugih delov Evrope. Za nemoteno delovanje na mednarodnih trgih danes skrbi podjetje Roni Estates Ltd. s sedežem v Londonu. Slednje nam omogoča razvoj novih potencialov in poslovnih priložnosti. Prav delo s tujimi strankami je obogatilo naše poslovanje, saj nam zagotavlja močno bazo tako kupcev kot ponudnikov. Svetovanje pri nakupu ali prodaji nam zaupa vedno več tujih strank, merilo uspešnosti pa so njihovi pozitivni odzivi in zadovoljstvo.

2015

Poleg posredovanja pri prodaji stanovanjskih in poslovnih nepremičnin smo se specializirali predvsem za posredovanje na trgu investicijskih nepremičnin in nepremičninskih projektov kot so zemljišča za hitro gradnjo, poslovni kompleksi in hoteli ter tudi za posredovanje pri poslih z nepremičninami višjega cenovnega razreda.

2017

Leto 2017 je prineslo nove poslovne priložnosti. Konceptualne spremembe in postopna rast so prinesle širitev vodstva in sodelavcev, oblikovanje avdio in video produkcijske ekipe, izpopolnjeno celostno zunanjo podobo, novo spletno stran, uvedbo novih marketinških orodij in novo vizijo.

Izoblikovali smo team strokovnjakov z različnih področij, ki skupaj nudimo kakovostne storitve s področja nepremičninskega posredovanja​ in ​z njim ​povezani​mi dejavnos​t​mi. Delujemo na širokem ​naboru različnih vrst nepremičnin​ s poudarkom na investicijskih projektih ter luksuznih nepremičninah.