Dvojčki Zalog - RAZPRODANO

PROJEKTI

RAZPRODANO - V okolici Ljubljane na lokaciji Pot v Hreše v Zalogu se nahaja 8 enot dvojčkov na ravni parceli.

RAZPRODANO - V okolici Ljubljane na lokaciji Pot v Hreše v Zalogu se nahaja 8 enot dvojčkov na ravni parceli.

RAZPRODANO

Osnovne informacije: V okolici Ljubljane je na voljo 8 enot novogradnje dvojčkov z južno orientacijo na lokaciji Pot v Hreše v Zalogu na ravni parceli. Posamezne enote dvojčkov se prodajajo v III. PGF (zidan objekt s fasado, streho, okni, vhodnimi vrati in osnovno ureditev okolice) z možnostjo izdelave na ključ. Prevzem je predviden v Marcu 2022. Objekt ima pravnomočno gradbeno dovoljenje. 

Tehnične lastnosti: klasična in AB gradnja, dvokapna streha (predvidena Bramack črna), fasada 15cm, 3 slojna - 7 komorna PVC okna antrazit, alu vhodna vrata, itd. Za več informacij vam lahko po epošti posredujemo tehnični opis projekta skupaj z ostalimi informacijami. Predvideno je ogrevanje preko toplotne črpalke ter priklop na javno kanalizacijo. Streha bo simetrična dvokapnica z naklonom 35°, kritina opečnata, čopov ne bo.

Lokacija: Pot v Hreše se nahaja v Zalogu le nekaj minut od trgovskega centra Zalog, dostop je urejen po lokalni cesti. V neposredni bližini vsa potrebna infrastruktura kot je osnovna šola, vrtec, Spar trgovina, športne dejavnosti (drsališče, odprta igrišča, idr.), mestni avtobus št. 11, 3km do AC obroča.

Kupec ne plača provizije za posredovanje.

Za več informacij nas kontaktirajte. 

Oglede in sestanke izvajamo v skladu z določili NIJZ in le po predhodni najavi.

NEPREMIČNINE V "Dvojčki Zalog - RAZPRODANO"