Vrstne hiše - Rudnik

PROJEKTI

Izjemna ponudba – vrstne hiše na odlični lokaciji v Ljubljani z odprtim pogledom in v bližini narave

Izjemna ponudba – vrstne hiše na odlični lokaciji v Ljubljani z odprtim pogledom in v bližini narave

LJ - RUDNIK, NOVOGRADNJA, izjemna ponudba – vrstna hiša na odlični lokaciji v Ljubljani z odprtim pogledom in v bližini narave, ravna streha,  4 GF bo dokončana julija 2019, parkiranje je urejeno na lastnem parkirišču ob stavbi. Moderna gradnja za mlade družine v urejenem naselju novogradenj.

Štiri verižne enodružinske hiše se nahajajo v lepem zelenem okolju in mejijo na kmetijsko zemljišče, sodobna mini soseska je oddaljena le 3,5 km od centra Ljubljane, blizu je avtobusna postaja in nakupovalno  središče. Moderna arhitektura, visokokakovostni materiali in funkcionalni tloris zagotovijo višjo kakovost življenja, pri gradnji so upoštevane vse posebnosti Barja in seizmične lastnosti okolja.

Lokacija je idealna za mlade družine in ljudi, ki cenijo kakovostno življenje v objemu narave in blizu Ljubljanskega jedra. Hiša bo grajena do 4 GF julija 2019, to pomeni, da bo zunanjost hiš dokončana, ureditev notranjosti bo na razpolago kupca (za dokončanje bo potrebno: izvesti dobavo in polaganje talnih oblog, sanitarne keramike in opreme, dobaviti in vgraditi notranji vrata, izvesti finalna pleskarska dela in dobaviti z vgraditi vir ogrevanja). Možnost dogovora o dokončanju na ključ.

Na voljo so še spodnje enote. 

NEPREMIČNINE V "Vrstne hiše - Rudnik"