Villa Rogoznica

PROJEKTI

Luksuzna vila v Rogoznici, Hrvaška, privat bazen, privat parkirišče, pogled na morje, le 80m od obale, možno kot investicija za turistične namene

Luksuzna vila v Rogoznici, Hrvaška, privat bazen, privat parkirišče, pogled na morje, le 80m od obale, možno kot investicija za turistične namene

HRVAŠKA, ROGOZNICA, Luksuzna vila s 5 sobami, cca. 250 m2, zgrajena leta 2019 na zemljišču približno 500 m2, prodaja, cena 800.000,00 EUR.

Osnovne informacije o nepremičnini: Luksuzna moderna vila se nahaja v Rogoznici, le 80m od morja! Hiša se lahko uporablja za počitnice ali za turizem. Ima 5 sob, čudovit pogled na morje, zasebni bazen in veliko parkirišče. Oddaljenost od plaže je le 80 m.

Prostorska porazdelitev:

Skupna površina 250 m2 je v dveh etažah: pritličje in nadstropje.
V pritličju so 4 spalnice in 2 kopalnici. 3 spalnice imajo pogled na morje.
Notranje stopnišče vodi v prvo nadstropje, kjer so ena spalnica z lastno kopalnico, velika dnevna soba s kuhinjo, kopalnica in velika terasa in čudovit pogled na morje.

Dvorišče ima manjšo stavbo s kuhinjo, veliko teraso, kopalnico, žar in bazen.

Gradnja: Izdelana iz najboljših materialov - proti potresna, luksuzna notranja oprema (ploščice, sanitarna oprema, okna in vrata), internetna povezava, klimatske naprave, talno ogrevanje, sončni sistem. Fasada ima najboljši energetski razred.

Dodatne informacije o nepremičnini: Ta vila je zanimiva kombinacija modernega in tradicionalnega stila, celotno sliko pa ustvarja dvorišče z velikim bazenom in prostorom za sončenje, vrtom in parkirnim prostorom za več (5-6) avtomobilov.

Nahaja se na izjemno atraktivni in mirni lokaciji, 80 m od morja. Vse je pripravljeno za turizem.

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO PODPORO v postopku nakupa nepremičnine. Vabljeni na ogled