ROK HUDNIK, dipl. upr. org.

Direktor

 

Strast do podjetništva me spremlja že od rane mladosti. Razgibano poslovno življenje in afiniteta do nepremičnin sta botrovala odločitvi o odprtju podjetja RONI NEPREMIČNINE. Začetki so bili težki, saj nas je doletela gospodarska kriza. Nepremičninski trg se je korenito spremenil, kar je terjalo veliko prilagajanja in potrpežljivosti. Kljub temu pa bogate izkušnje pripisujem ravno temu obdobju in mi služijo še danes. Ob večjih izzivih se tega spominjam.

V agenciji sem zadolžen za vodenje teama, skrbim za poslovno mreženje in uresničevanje strategije podjetja. Osebnostno in poslovno me izpolnjuje delo z ljudmi in nepremičninami, vedno pa stremim k osvajanju novih znanj in veščin s poslovnega sveta.

VODSTVO PODJETJA

AGENTI

Video produkcija

Smo prvi nepremičninski studio z lastno avdio in video produkcijo. Združujemo uveljavljene strokovnjake z gospodarskih področij, strokovne umetniške sodelavce ter nepremičninske zastopnike. Zavedamo se, da je prizadevanje za novosti v našem poslu ključen znak razlikovanja dobrih od povprečnih, zato vedno znova iščemo in uporabljamo nove tehnologije, pristope in rešitve, ki prispevajo k razvoju originalnih in izboljšanih storitev pri trgovanju z nepremičninami. Z lastno avdio in video produkcijo uvajamo inovativne prodajne strategije in moderna marketinška orodja, potrebna za razvoj novih storitev. Nepremičninski spoti bi zato morali predstavljati normativ na področju trženja nepremičnin in nepremičninskih projektov.

IŠČEMO NOVE SODELAVCE

MISLITE, DA IMATE TO, KAR POTREBUJE DOBER NEPREMIČNINSKI AGENT

Vabimo vas, da se pridružite uspešnemu timu strokovnjakov z različnih področij. Skupaj ustvarjamo uspešno zgodbo nepremičninskega poslovanja tako na slovenskem trgu kakor tudi mednarodno.

K sodelovanju vabimo kandidate z veljavno licenco nepremičninskega posrednika ali kandidate v pridobivanju le te. Narava dela zahteva komunikativnost, prilagodljivost, urejenost ter delovanje v timu. Nudimo urejeno delovno okolje, možnost napredovanja in izpopolnjevanja.

Vaš CV nam lahko pošljete preko e-maila ali nas pokličete.

POSTANITE DEL EKIPE